Hyaluronový fluid – jednička v hydrataci!

Objevte tajemství dokonalé hydratace s naší jedničkou na trhu – Hyaluronovým fluidem Original ATOK! Tento lehký gelový fluid bez olejové složky poskytuje mimořádnou hydratační péči všem typům pleti.

DVOJITÁ SÍLA KYSELINY HYALURONOVÉ

Kyselina hyaluronová je skutečnou hrdinkou v boji proti suché, dehydratované a unavené pleti. Množství jejích nadšených příznivců stále roste, všichni ji používají, všichni o ní vědí. Ale ne každý ví, že není kyselina jako kyselina. Věděli jste, že existují různé formy této zázračné látky?

V našem Hyaluronovém fluidu používáme obě hlavní formy kyseliny hyaluronové: Hyaluronic Acid a Sodium Hyaluronate. Každá z nich má své unikátní vlastnosti a společně tvoří dokonalý tým pro vaši pleť.

HYALURONIC ACID

Díky nízké molekulové hmotnosti snadno proniká i do hlubších kožních vrstev a pokožkou je velmi dobře přijímán, působí zevnitř a dlouhodobě. Tím udržuje ideální vlhkost, hloubkově hydratuje, účinně podporuje tvorbu elastinu a kolagenu, stimuluje dělení buněk a působí protizánětlivě. Pokožku udržuje pružnou a hladkou. Díky snadnému průniku do jejích hlubších vrstev, tzv. dermis, a vysoké bio využitelnosti se Hayluronic Acid řadí mezi vůbec nejlepší anti-aging suroviny dnešní doby.

SODIUM HYALURONATE

Ten naopak zaujímá široké spektrum molekulové hmotnosti, od nízké po vysokou. Působí tedy nejen uvnitř pokožky, ale také na jejím povrchu. Tvoří jemný hydratační film, který chrání pleť před dehydratací, vyplňuje její texturu, vyhlazuje jemné vrásky a dodává jí okamžitý pocit svěžesti.

Spojením obou složek se vytváří unikátní omlazující komplex fungující ve všech třech spektrech účinnosti ‒ od nízko, přes středně až po vysokomolekulární. Prakticky to znamená, že zajišťuje jak hloubkovou hydrataci pokožky, tak její maximální povrchové vypnutí a vyhlazení s efektem neinvazivní výplně vrásek.

Kde je voda, tam je svěžest a mládí
V jedné věci je kyselina hyaluronová fenomenální. Dokáže na sebe navázat vodu až v tisícinásobku své vlastní váhy. Tím poskytuje pokožce naprosto luxusní hydrataci a vypnutí, a tedy i šťavnatý mladistvý vzhled.

DALŠÍ PEČUJÍCÍ HVĚZDY FLUIDU

Samozřejmě, kyselina hyaluronová není jedinou hvězdou v našem Hyaluronovém fluidu. Přidali jsme řadu dalších složek, které společně tvoří skutečně jedinečný preparát.

  • Perlový prášek dodává pleti vitalitu a viditelně ji projasňuje.
  • Extrakty z granátového jablka a listů vinné révy poskytují silné antioxidanty, které chrání pokožku před škodlivými vlivy prostředí a podporují její regeneraci.
  • Fruktan a konjac jsou filmotvorné extrakty, které vytvářejí ochranný film na povrchu pokožky. Tento film zabrání ztrátě vlhkosti a udrží vaši pleť plnou svěží energie po celý den.
  • Éterický olej z levandule podporuje zklidňující a regenerační účinky fluidu a dodává mu jemné levandulové aroma.
  • Glycerin a beta-glukan zajišťují, že vaše pleť zůstane hebká, měkká a hladká.
  • Pantenol známý také jako provitamin B5, podporuje hojení a obnovu pokožky, což je ideální pro ty, kteří mají citlivou nebo podrážděnou pleť.

fluid-2

JAK FLUID POUŽÍVAT? VYBERTE SI

A teď se dostáváme k tomu nejzábavnějšímu – jak vlastně Hyaluronový fluid můžete využívat! Jeho lehká konzistence a rychlá vstřebatelnost z něj dělají ideálního a všestranného pomocníka pro každodenní péči.

SAMOSTATNÁ PÉČE I SKVĚLÝ ZÁKLAD POD MAKE-UP

Ráno a večer naneste několik kapek fluidu na čistou pleť. Můžete ho používat samostatně nebo jako základ pod váš oblíbený krém. Díky své lehkosti se skvěle hodí i pod make-up. Téměř okamžitě se vstřebá, aniž by zanechával jakýkoli mastný film.

INTENZIVNÍ HYDRATAČNÍ KÚRA

Pokud je vaše pleť extra suchá nebo vystavená nepříznivým vlivům, například horkému či mrazivému počasí, větru nebo pobytu v letadle či jiných klimatizovaných prostorách, použijte fluid jako intenzivní hydratační kúru. Dopřejte si ho v několika vrstevách podle potřeby. Jak se jedna vstřebá, aplikujte další. Sami pocítíte, jak je vaše pokožka „hladová“ a kolik vrstev jí uspokojí.

OBOHACENÍ JINÉ KOSMETIKY

Potřebujete zvýšit hydratační účinky svého oblíbeného krému, pleťového oleje, séra nebo masky? Přidejte do nich pár kapek Hyaluronového fluidu. Získají na hydratační síle.

HYDRATACE SUCHÝCH A LÁMAVÝCH VLASŮ

Od zákazníků se nám dostalo i několik skvělých ohlasů při experimentování s fluidem na suché a lámavé vlasy. Stačí vetřít pár kapek, ideálně do vlhkých vlasů. Flud jim dodá hydrataci, hebkost, pružnost a lesk. Také pomůže zabránit jejich lámání a třepení konečků.

Ať už máte jakýkoli typ pleti, Hyaluronový fluid Original ATOK je tu, aby jí poskytl královskou porci hydratace, výživy a ochrany. Nečekejte a vyzkoušejte tento unikátní preparát ještě dnes! Vaše pleť vám za to poděkuje.

Co je kyselina hyaluronová?
Je to látka, která se přirozeně vyskytuje v lidském těle – z 50 % v pokožce, dále pak ve svalech a šlachách, kloubech, ale také v očním sklivci. Naše oči ji přestávají produkovat kolem 50. roku, ale ostatní části těla už po 25. roce života. Proto je důležité, doplňovat ji. Kvalitní suplementy a kosmetika prodlouží vaše mládí a pružnost.